Per Sunde

Som tidligere toppalpinist med pallplasser i klassikerne Wengen og Kitzbühel, var skader en del av karrieren. Idrettsmedisin ble derfor et naturlig valg.

Gjennom årene har jeg jobbet som fastlege, idrettslege og spesialisert meg på skulderleddet. Erfaringen min har vist at grundig klinisk undersøkelse kombinert med ultralyd der og da i en konsultasjon er den mest effektive metoden for å stille riktig diagnose hos de fleste pasienter med ikke-traumatiske skulderplager.
Per Sunde på skulderklinikken.
Det er med stor entusiasme jeg har vært med på å forme den rivende utviklingen som har vokst frem innen skulderdiagnostikk ved bruk av ultralyd i Norge.

Jeg har gjennom en årrekke fulgt utviklingen i internasjonale fora og holdt forskjellige kurs og foredrag. Blant annet introduserte jeg ultralyd i læreboken «Norsk Fysikalsk Medisin» i 2007 og 2014. Senest i 2023 holdt jeg foredraget «Erfaring gjennom 30 år ved Per Sunde» ved Norsk Forening for Ultralyd Diagnostikk, årssymposium i Tromsø.

Ultralyd, i kombinasjon med førsteklasses utstyr og lang erfaring, kan gi en rask mulighet for å avdekke skulderproblemer. Et godt nettverk av dyktige fysioterapeuter og spesialister er også viktig for å kunne tilby deg best mulig hjelp videre.

Velkommen til Skulderklinikken

Vennlig hilsen
Per Sunde